Palette of arts and wines - Palette of Arts & Wines

Подарете си 120 минути щастие!

Хората са използвали изкуството като средство за общуване и изразяване още преди хиляди години. Oщe ĸaтo дeцa ниe cмe ce нacлaждaвaли eжeднeвнo нa yдoвoлcтвиeтo дa cъздaвaмe нeщo cъc cвoитe pъцe, нeзaвиcимo дaли тo мoжe дa бъдe oĸaчecтвeнo ĸaтo пpoфecиoнaлнo пpoизвeдeниe или нe. Baжнo e, чe ни e дocтaвялo щacтиe. Даваме Ви възможност да си подарите 120 минути щастие!

Имате удоволствието да се потопите в света на изкуството с чаша вино в ръка с добра компания. Нашето обещание към Вас в нашето артистично кътче е както за палитра от изкуства, така и за палитра от вина, на които може да се насладите докато творите. Можете да избирате от различни марки вина – бяло, червено, розе, както и небезизвестното малиново вино на Trastena.

Ако си мислите, че не сте човек на изкуството, посетете ни, за да Ви докажем точно обратното и да изненадаме Вас самите със собствените Ви възможности. Нашите умели и забавни художници, декоратори и творци ще провокират у Вас невиждани умения, за които дори и Вие самите не подозирате. А докато се възхищавате на собствените си творения, ще подразните небцето си с палитра от хубави вина, за да бъде щастието пълно. Каква по-хубава почивка от чаша пенливо вино, радващо окото творение, хубава музика и приятна компания?